Som-Tan Kft Bábolna

Bemutatkozás

Kik vagyunk?

A legtapasztaltabb pályázatíró cégek közé tartozunk Magyarországon!

A Som-Tan Kft. az üzletviteli és gazdasági tanácsadás területén már több mint 20 éve tevékenykedik, és a legtapasztaltabb pályázatíró cégek közé tartozik Magyarországon. A székhelyünk Bábolnán található Komárom-Esztergom vármegyében, de partnereink az ország egész területén megtalálhatók.

A szakmai tapasztalatunk kiterjed a mezőgazdasági, élelmiszeripari és vállalkozásfejlesztési projektek területére, valamint az önkormányzati és civil szektorban is széles körű ismeretekkel rendelkezünk.

Somogyi Tibor, Somogyi Bence, Somogyi Bálint tulajdonosok.

Miért mi?

Releváns szakmai tapasztalat

mezőgazdasági, élelmiszeripari és vállalkozásfejlesztési projektek területén, valamint az önkormányzati és civil szektorban egyaránt.

Teljeskürű szolgáltatás

a pályázatfigyeléstől a monitoring jelentéséig

Szakmai segítség

projekttervezésben, pályázatírásban, támogatási kérelem összeállításában és benyújtásában, kapcsolattartásban a projektben érintett szakemberekkel, hivatalokkal, szükség esetén hiánypótlásban, kifizetési igénylés összeállításában és benyújtásában.

Tapasztalt kollégák

Különböző pályázati rendszerekben gyakorlott, sokrétű ágazati ismerettel bíró munkatársaink nyújtanak segítséget az Ön projektjéhez.

Pontos elszámolás

A legjobb választás mi vagyunk

Az elnyert támogatási összegek szakszerű és precíz elszámolásának lebonyolítását pedig pályázatkezelő kollégáink végzik. Emellett külsős szakembereink is segítenek munkánkban mind a pályázatírási, mind a projektmenedzsment területén.

Ha Ön pályázatírásra vagy projektmenedzsmentre van szüksége, akkor a Som-Tan Kft. az Ön legjobb választása lesz. Bízza ránk a projektelemzést, tervezést, pályázatírást és a projektmenedzsmentet, hogy Ön is sikeresen és eredményesen valósíthassa meg álmait!

Munkatársaink

Akikre számíthatsz

Tulajdonos:

Somogyi Tibor

Cégvezető:

Pályázatírás:

Tavaszi Attila

Vezető projektmenedzser

Bajcsai Miklós

Vezető projektmenedzser

Pohl Tamás

Projektmenedzser

Tavaszi Attila

Vezető projektmenedzser

Pohl Tamás

Projektmenedzser

Tóth László

Projektmenedzser

Bajcsai Miklós

Vezető projektmenedzser