Projektbemutató rendezvényünkről

Projektbemutató rendezvényünkről

2023. november 10-én délelőtt került sor a Som-Tan Kft. LEADER-projektjének első bemutató rendezvényére.

Cégünk tárgyalójában fogadtuk a program után érdeklődőket, akik között képviseltették magukat a LEADER-pályázatokon részt vett partnereink, környező önkormányzatok és vállalkozások, civil szervezetek képviselői is.

Demeter Gábor cégvezető köszöntőjét követően a program első felében Bajcsai Miklós projektmenedzser mutatta be a Som-Tan Kft. „Induló és működő mikrovállalkozások fejlesztése” című, VP 6-19.2.1-8-6-21 kódszámú LEADER-felhívásra benyújtott és támogatott „Üzleti folyamatok és a mobilitás fejlesztése a szolgáltatások területén” című projektjének megvalósítását.

A folytatásban cégünk napi munkájába is betekintést nyertek a vendégek. Ezt követően Mecseki Melinda, a pályázati lehetőséget biztosító Bakonyalja-Kisalföld kapuja Vidékfejlesztési Egyesület (BKKVE) munkaszervezetének vezetője tartott előadást a folyamatban lévő projektek elszámolásával kapcsolatban, majd a jövő évben várható fejlesztési lehetőségekről adott tájékoztatást.

Az esemény a tájékoztatókon kívül kötetlen kapcsolatteremtésre és egyeztetésekre is lehetőséget adott, így mind cégünk, mind a BKKVE képviselői erősíteni tudta kapcsolatát a pályázati partnerekkel, ill. a megjelent szervezetek képviselői is építeni tudták szakmai kapcsolataikat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Mi figyelünk Ön helyett!

Nem szeretne lemaradni a pályázatokról?
Iratkozzon fel hírlevelünkre és mi azonnal értesítjük amint az Ön igényeinek megfelelő pályázat kerül kiírásra!

Hírlevél felirakozás