Projektbemutató új lehetőségek ismertetésével

Projektbemutató új lehetőségek ismertetésével

2023. november 16-án délelőtt tartottuk a Som-Tan Kft. LEADER-projektjének második bemutató rendezvényét.

Tárgyalónkban fogadtuk a program után érdeklődő vendégeket, akik között képviseltették magukat a LEADER-pályázatokon részt vett partnereink, mezőgazdasági vállalkozók, helyi és környékbeli vállalatok képviselői.

Demeter Gábor cégvezető köszöntötte a megjelenteket, s röviden elmondta, milyen célok megvalósítása ösztönözte vállaltunkat a LEADER-programban való részvételre.

Az esemény első felében Bajcsai Miklós vezető projektmenedzser mutatta be a Som-Tan Kft. „Induló és működő mikrovállalkozások fejlesztése” című, VP 6-19.2.1-8-6-21 kódszámú LEADER-felhívásra benyújtott és támogatott „Üzleti folyamatok és a mobilitás fejlesztése a szolgáltatások területén” című projektjének megvalósítását. A bemutatás során a vendégek megismerték a Bakonyalja-Kisalföld kapuja Vidékfejlesztési Egyesület által kiírt felhívás részleteit is.

A folytatásban Preklerné Osztrovszki Ágnes pályázatkezelési vezető adott áttekintést a projektek megvalósításával, elszámolásaival, többlettámogatás- és előlegigényléssel kapcsolatban, felhívva a figyelmet azokra a problémákra, ami a tapasztalatainkban összegyűlt az elmúlt időszakban.

Az esemény a tájékoztatókon kívül kötetlen kapcsolatteremtésre és egyeztetésekre is lehetőséget adott, így mind cégünk, mind a pályázati partnerek építeni tudták szakmai kapcsolataikat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Mi figyelünk Ön helyett!

Nem szeretne lemaradni a pályázatokról?
Iratkozzon fel hírlevelünkre és mi azonnal értesítjük amint az Ön igényeinek megfelelő pályázat kerül kiírásra!

Hírlevél felirakozás